نصب توالت فرنگی وال هنگ در جزیره کیش

توالت فرنگی وال هنگ

اجرای صفر تا صد فرنگی وال هنگ در کیش


نسل جدید توالت های فرنگی یعنی توالت های فرنگی وال هنگ به دلیل ظاهر بسیار زیباتر و قابلیت های بیشتری که دارد و همچنین به دلیل بازتر بودن دست طراحان داخلی برای چیدمان و طراحی داخلی سرویس بهداشتی امروزه مورد توجه بسیاری از علاقمندان به داشتن محیط زیباتر و لوکس تر در خانه ها و حتی اماکن اداری شده است.

 

توالت فرنگی وال هنگ در جزیره کیش

توالت فرنگی وال هنگ،نوعی توالت فرنگی است که به جای تعبیه شدن در کف سرویس بهداشتی یا حمام به دیوار اتصال داده می شود و فلاش تانک و لوله کشی آن در دیوار پنهان می شود.

وال هنگ یا wall hung در لغت به معنای متصل به دیوار است و به سرویس های بهداشتی گفته می شود که به دیوار متصل می شوند، از دیگر نام های رایج برای وال هنگ ، توالت فرنگی توکار و توالت فرنگی دیواری و مدرن می باشد.

در این نوع از توالت های فرنگی، مخزن یا فلاش تانک آن که وظیفه ذخیره و تخلیه آب را دارد، به صورت مخفی در داخل دیوار قرار می گیرد و وال هنگ به آن متصل شده و تمامی وزن وال هنگ توسط این سازه فلزی مهار می شود و شما فقط ساختار نشیمن توالت فرنگی را می بینید.

 

از نکات مثبت استفاده از وال هنگ ها می توان به نکات زیر اشاره کرد:

– افزایش فضا به دلیل جاگذاری مخزن در داخل دیوار (راه حلی برای سرویس بهداشتی های کوچک)

– افزودن زیبایی و چهره ای آراسته تر و منظم تر به محیط سرویس بهداشتی

– نظافت آسان کف سرویس بهداشتی به دلیل نصب بالاتر از زمین و ایجاد فضای خالی زیر آن

– ظاهر مدرن تر و زیبا تر نسبت به توالت فرنگی زمینی

– صدای تخلیه کمتر به علت وجود مخزن و فلاش تانک در داخل دیوار

 

طریقه نصب توالت فرنگی وال هنگ در جزیره کیش:

فلاش تانک را بر روی زمین قرار دهید و بست لوله فاضلاب آکاردئونی و یا خرطومی زیر آن را باز کنید و لوله را از قسمت زانویی در زیر آن نصب کنید و بست را محکم در جای خود ببندید.

دو پیچ بلند در بسته بندی قرار داده شده است که باید بر روی چهارچوب فلاش تانک و بالای سر لوله خرطومی بسته شود. در این چهارچوب چهار جای پیچ قرار دارد که دارای دو اندازه متفاوت است و نصاب است که بسته به اندازه کاسه توالت این فاصله را باید تعیین کند. این پیچ ها تمام رزوه هستند.

در پایین این چهارچوب دو پایه نگهدارنده تعبیه شده است که برای تنظیم ارتفاع می باشد. باید نصاب در هنگام نصب توالت فرنگی وال هنگ ارتفاع مورد نظر را تنظیم و بوسیله پیچ های جانبی این پایه ها را محکم کند.

 

والهنگ در کیش

اجرای صفر تا صد والهنگ در جزیره کیش

پایه های تنظیم ارتفاع فلاش تانک

سپس در بالای چهارچوب فلاش تانک باید با استفاده از دو پیچ تمام رزوه بلند دیگر دو پایه نصب نصب شود. این دو پایه فلازی هستند و در پشت چهارچوب فلاش تانک اتصال داده می شوند تا بتوانید با استفاده از پیچ و رول پلاک فلاش تانک را به دیوار اتصال دهید.در مرحله آخر باید جعبه کنترل موقت فلاش تانک را در جای خود قرار داده و با استفاده از دو پیچ کوچک محکم کنید.

 

جعبه کنترل فلاش تانک توکار

سپس باید فلاش تانک را در محل مورد نظر قرار دهید. دقت داشته باشید که مکانی که برای فلاش تانک در نظر گرفته شده باید در درون دیوار باشد و استحکام کافی را داشته باشد که هم بتوانید پیچ های فلاش تانک را محکم به دیوار تعبیه کنید و هم تحمل وزن کاسه توالت و فردی که از آن استفاده می کند را داشته باشد.

درست متناسب با ارتفاع گرفته شده باید چهارچوب بصورت کاملا تراز قرار بگیرد و لوله آکاردئونی و یا خرطومی را باید وارد لوله فاضلاب در نظر گرفته شده بکنید. لوله فاضلاب توالت فرنگی در پایین ترین سطح و با استفاده از یک زانو یا سیفون باید آماده شده باشد.

پس از تراز کردن دقیق چهارچوب فلاش تانک با آچار پیچ پایه های چهارچوب را محکم کنید.

 

تراز کردن و سفت کردن پیچ های پایه های نگهدارنده وال هنگ

دو سوراخ در کف زمین و دو سوراخ در پشت چهارچوب برای نصب پایه های نگهدارنده باید با دلیر ایجاد کنید و با استفاده از پیچ و رل پلاک چهارچوب را در جای خود محکم کنید.

 

سوراخ کردن محل علامت گذاری شده برای نصب پایه های نگهدارنده

در محل نصب فلاش تانک اگر قبلا لوله آب سرد تعبیه نشده باید اقدام به لوله کشی آب سرد  در بالای فلاش تانک بشود و شیلنگ داخل فلاش تانک را باید با استفاده از نوار تفلون به این لوله اتصال بدهید. این شیلنگ در زیر جعبه کنترل فلاش تانک قرار دارد . بنابراین ابتدا باید این جعبه را باز کنید و بعد از اتصال شیلنگ دوباره در جای خود ببندید.

دو اتصال لاکی بر روی لوله فلاش تانک و لوله خرطومی باید تعبیه کنید که در بسته بندی قرار داده شده است. در ضمن دو اتصال باریک هم بر روی پیچ های نگهدارنده تعبیه می شود.

نکته:

در نظر داشته باشید که باید لوله های تعبیه شده محافظت شوند تا در زمان طراحی دیوار، کاشی کاری و … رسوبات وارد فاضلاب نشوند و از آسیب دیدن در امان باشند.پس از اینکه دیوار طراحی و اجرا شد باید اتصالات لاکی که بر روی لوله فلاش تانک و لوله خرطومی تعبیه شد و همچنین دو سر پیچ و جعبه کنترل فلاش تانک باید از دیوار به اندازه کافی بیرون باشند.

 

مرحله نصب ثانویه و یا دوم توالت فرنگی وال هنگ:

اتصالا لاکی را به همراه روکش پیچ ها از جای خود خارج کنید و توالت فرنگی وال هنگ را در درون پیچ ها قرار داده و اندازه دقیق آن را بر روی پیچ ها مشخص کنید. پیچ ها معمولا بلندتر هستند و اجازه نمی دهند که بعدا مهره پشت پیچ ها تا انتها سفت شود. به همین دلیل باید میزانی که مهره نیاز دارد را مشخص و اضافی را برش دهید.

 

علامت زدن اندازه اضافی پیچ ها برای برش

سپس باید دو اتصال لاکی و یا اتصالات لاکی سیفون و فاضلاب را هم به همان اندازه که پیچ از دیوار بیرون زده اندازه گیری کنید و برش دهید. سپس با استفاده از چسب لوله آنها را در جای خود تعبیه کنید.

 

اندازه زدن و برش اندازه اضافی اتصالات لاکی

توالت فرنگی وال هنگ را در جای خود قرار دهید و مهره پیچ ها را محکم در جای خود اتصال دهید.

 

نصب کاسه توالت فرنگی وال هنگ

سپس باید جعبه کنترل فلاش تانک را باز کنید و قسمت های اضافی آن را برش دهید به صورتی که اتصالات دقیقا به دیوار بچسبند.

 

برش قسمت های اضافی جعبه فلاش تانک

این جعبه تا اینجا بصورت موقتی کار گذاشته شده بود و در این مرحله باید به ترتیب ابتدا روکش و یا درب جعبه در جای خود نصب شود. برای این کار قبلا مطمئن شوید که شیلنگ آب درون جعبه سالم است، سپس پیچ ها را به اندازه مورد نیاز کوتاه کنید و درپوش جعبه را نصب کنید.

 

نصب درپوش جعبه فلاش تانک

در مرحله آخر کلیدهای فلاش تانک را روی کار اتصال دهید.

 

اتصال کلیدهای جعبه فلاش تانک توکار

برخی از توالت های فرنگی وال هنگ دارای پایه نگهدارنده هستند که ابتدا بر روی پیچ ها اتصال داده می شود و بعدا توالت فرنگی وال هنگ در درون آن قرار داده می شود و بوسیله پیچ هایی که در زیر آن قرار دارد و یا بر روی آن بسته به مدل تولت تعبیه شده است محکم می شوند.

 

نکته مهم هنگام نصب استراکچر وال هنگ

در زمان نصب فلاش تانک توکار وال هنگ ( استراکچر) رعایت یکسری نکات موجب راه اندازی بهتر آن می شود.

 

تنظیم درست ارتفاع وال هنگ

1 – تنظیم درست ارتفاع سازه ها و پایه ها : یکی از مهمترین موارد در هنگام نصب قبل از انجام هرکاری ،تنظیم ارتفاع سازه ها و پایه های فلاش تانک توکار می باشد.

روش های مختلف در جهت کالیبره کردن دقیق دستگاه :معمولا روی اکثر دستگاه های معتبر مثل گبریت نشانه گری که ارتفاع یک متر را نشان دهد وجود دارد ،یعنی ارتفاع آن نقطه از کف تمام شده بعد از کف سازی نهایی باید یک متر باشد

ارتفاع پیچ های نصب کاسه توالت وال هنگ از کف تمام شده 35 سانتی متر باشد ، در نتیجه ارتفاع بهینه تمام شده فرنگی به 43 – 40 سانتیمتر از کف تمام شده خواهد رسید.

 

بستن صحیح پیچ های اتصال وال هنگ

2 – بستن صحیح پیچ های اتصال کاسه وال هنگ:نصب پیچ های اتصال کاسه وال هنگ در جای صحیح ،

با توجه به کاسه وال هنگ فرنگی که قرار است در آینده و بعد از کاشی کاری نصب گردند ،لازم است .کاسه های وال هنگ برندهای معتبری همچون دوراویت از استانداردهای جهانی پیروی می کنند

استانداردهای جهانی : 18 – 1 سانتیمتر و  23 – 2 سانتیمتر می باشد.بیش از 90 درصد کاسه های فرنگی وال هنگ برای جای پیچ 18 سانتیمتری طراحی گردیده اند

توجه کنید که کاور روی پیچ ها را حتما بیاندزید.چون در هنگام سیمان کاری و کاشی کاری ، رزوه های پیچ ها دچار صدمه شده

و در زمان نصب کاسه وال هنگ ، تمیز کردن و مرتب کردن رزوه ها کار آسانی نخواهد بود .

 

تغییر نکردن زاویه شیر پیسوار

3 – تغییر نکردن زاویه شیر پیسوار : شیر پیسوار محل اتصال ورودی آب به فلاش تانک توکار وال هنگ می باشد در نتیجه اتصال لوله به آن بسیار مهم است ،دقت کنید در هنگام اتصال لوله به شیر در جای خود نچرخد و تغییر زاویه پیدا نکند. این مشکل باعث می شود که در داخل دستگاه ،اتصال شیر پیسوار و پرکن مخزن با مشکل مواجه شود و در عملکرد و نصب دچار مشکل شود ( معمولا این مشکل در پایان کار شناسایی می گردد ). معمولا اکثر شرکت های سازنده با توجه به محل ورودی لوله آب از بالا یا بغل محلی را برای ورود شیر پیسوار در نظر گرفته اند.که با در پوش بسته شده است ، اگر قصد استفاده از آن را ندارید درپوشی را نصب کنید و از بسته بودن آن اطمینان پیدا کنید زیرا در صورت ورود سیمان و ملات به داخل دستگاه و تانک و پس از خشک شدن هیچ گونه امکان تمیز کردن و تخلیه آن وجود ندارد و تست آب بندی اتصال نیز امر بسیار مهمی می باشد .

 

درنظر گرفتن ضخامت دیوار:

4 – محاسبه صحیح ضخامت دیوار و درنظر گرفتن ضخامت مورد نیاز استراکچر وال هنگ برندهای معتبری همچون دوراویت ، گبریت و…اکثرا دارای دو ضخامت 8 سانتیمتر و 12 سانتیمتر در استراکچرهای وال هنگ می باشند که اندازه و سایز مخازن آن ها متفاوت است امروزه با توجه به نوع مصالحی که جهت دیوارهای داخلی استفاده می کنند.اکثرا تمایل دارند از بلوک های سیمانی ، سفال و… که ضخامت بین 10-7 سانتیمتر دارند استفاده کنند و ترجیح می دهند که از فلاش تانک با قطر کمتر بهره بگیرند ،اما غافل از این که تمام شده دیوار آن ها بعد از کاشی کاری قطری بیش از 15 – 10 سانتیمتر خواهد داشت

استراکچر وال هنگ دارای دو عدد پیچ باطومی هستند که وظیفه راه اندازی فلاش تانک و تخلیه آب به روش فشار کلید از بیرون می باشند. اندازه ی این پیچ ها و همچنین دریچه آکاردئونی براساس دیوار شما تنظیم نگردیده است،بلکه براساس اینکه در چه ضخامتی دیوار شما نهایی می گردد به صورت پیش فرض گذاشته شده است.بسیار مشاهده می شود که پروژه های ساختمانی پس از نصب و اتمام کاربه دنبال پیچ های باطومی بلند می گردند تا بتوانند ضعف نصب و محاسباتی خود را جبران نمایند

نکته

وقتی یک دستگاه بیش از حد داخل دیوار نصب می گردد دسترسی و سرویس های بعدی به قطعات داخلی بسیار مشکل می گردد،پس قبل از خرید و نصب به اندازه های Max و Min روی دریچه های آکاردئونی محل نصب دقت فرمایید.

 

تست آب

5 – تست آب توسط نصابان قبل از کاشی کاری:بهتر است حتما قبل از کاشی کاری تست عملکرد ،آب بندی آب و فاضلاب انجام گردد تا اگر مشکلی وجود دارد قبل از سیمان کاری نسبت به رفع آن اقدام گردد زیرا هزینه تست بسیار کمتر از هزینه تخریب خواهد بود.

 

برنداشتن درپوش ها

6 – برنداشتن درپوش ها و قطعات داخلی پیش از سیمان کاری:در داخل دستگاه استراکچر وال هنگ قطعاتی وجود دارد که وظیفه آن ها جلوگیری از فشار آمدن به سایر قطعات در اثر فشار سیمان و مصالح است بسیار دیده شده که به دلیل نگرانی از سرقت و… با برداشتن آن قطعات بعدا دیگر امکان نصب وجود نداشته یا مکانیزم به بدنه گیر می کند و امکان تخلیه آب وجود ندارد.

 

نصب کردن درپوش آب در وال هنگ

7 – نصب کردن درپوش های آب و فاضلاب :در تمامی دستگاه های استاندارد ،درپوش های لوله های ورودی و خروجی آب و فاضلاب وجود دارد که وظیفه آن ها جلوگیری از ورود مصالح و سیمان به این مجرا ها است .حتما پس از اتمام عملیات تست و نصب کنید.

 

تراز نصب کردن وال هنگ

8 – تراز نصب کردن :از اولین اصول هرگونه نصب در ساختمان ، نصب به صورت تراز افقی و عمودی می باشد این مهم در نتیجه کار و نصب کاسه وال هنگ و کلید تاثیر بسیار دارد.

 

سوراخ نکردن تانک در زمان جوشکاری

9 – سوراخ نکردن تانک در زمان جوشکاری :اگر جهت نصب از روش اتصال نبشی به وال پست ها یا تیرهای ساختمان استفاده می کنید مراقب گداخته های جوش باشید که می تواند تانک را سوراخ و به طور کلی موجب خرابی دستگاه گردد بهتر است از خود کارتن های فلاش تانک جهت جلوگیری از آسیب استفاده گردد.

خانه

اجرای تاسیساتمقالات

دکوراسیون کیش

ارسال نظر غیرفعال است.